MAZDA

Mazda liker å gjøre ting på egen måte. Utfordre det konvensjonelle. Og trosse nåværende måte å tenke på. Det er historien og utfordringene Mazda har stått ovenfor som har formet dem og gjort dem til det de er i dag. Og ikke minst - den unike mentaliteten og stå-på innstillingen. Mazda tror sterkt på å utfordre konvensjonen for å gjøre ting bedre. Dette har ført til flere banebrytende løsninger som kan oppleves i hver eneste Mazda som bygges .

MAZDA Bygg din bil - Brænden Motor Bygg din bil - Roa Auto

HYUNDAI

Hyundai kom til Norge i 1992 og selskapet het Hyundai Auto Norge. I 1995 var de første 10 000 biler solgt i Norge. Året etter, i 1996, var Hyundai Accent blant de mest solgte merkene i landet. I 2005 ble agenturet overtatt av Hyundai Motor Company i Seoul, Korea og selskapsnavnet ble endret til Hyundai Motor Norway.

HYUNDAI Modeller

BRUKTBILER

Vi tilbyr bruktbiler fra Hyundai og Mazda samt mange andre kjente merker. Finner dere ikke det dere leter etter så nøl ikke med å kontakte oss. Din drømmebil kan være på veg inn, men ikke registrert i systemet ennå.

OM OSS

RoaAuto og Brænden Motor er forhandler av bilmerkene Mazda og Hyundai på Hadeland og Ringerike. Med over 35 års erfaring har Brænden familien og deres ansatte opparbeidet seg stor tillit på hele Østlandet. Med to fullverdige billokaler sentralt plassert er vi tilgjengelige og fleksible. Begge våre lokaler består av moderne, lyse og trivelige salgslokaler. Vi har topp moderne verksteder både på Roa og i Hønefoss. I tillegg har vi vaskehaller for kosmetisk klargjøring og vedlikehold. God kundeservice har blitt vårt varemerke.

HISTORIE

Stig er 3. generasjon Brænden i bilbransjen, da hans farfar Simen solgte sin første nye Opel i 1937. Stigs far Tron fortsatte i hans fotspor fra 1966, da Brænden Auto (Opel) ble startet av Stigs farfar Simen og onkel Jon. Veien videre for far Tron var oppstart i Hønefoss med Opel fra 1978 med 2 av Stigs onkler Jon og Tor. Siden startet far Tron her på Roa fra 1982, først som Mazda-forhandler, senere også som Hyundai-forhandler.

Bilkjøp handler om et tillitsforhold mellom kjøper og selger. Ikke bare tryggheten ved at du får et godt produkt, men at du i tillegg er sikret tett oppfølging og god kundebehandling også etter kjøpet.

Med Stig Brænden som nye eier fra 1. januar 2006, har Roa Auto gjort nødvendige endringer for muligheten til økt aktivitet. Idag er 2. generasjoner Brænden samlet i samme bedrift.

I tillegg til butikken på Roa har Brænden familien etablert seg som en fullverdig forhandler på Hønefoss på Ringerike. Med to store salgshaller for Hyundai og Mazda, samt verksted, kundemottak og vaskehall har de etablert seg for å serve kunder i hele regionen.

Roa Auto og Brænden Motor har nå eksistert i 35 år. Bedriften har blitt en solid aktør i bilbransjen, og vi håper på nye 35 år i bransjen.

ANSATTE SALG OG ADMINISTRASJON

Din Mazda og Hyundai forhandler på Hadeland og Ringerike. Kommer du til oss, vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med at du får akkurat den bilen du har behov for. Vi er i dag 18 engasjerte og velutdannede medarbeidere i bedriften som bidrar aktivt til at du skal trives hos oss og med de bilmerkene vi selger.

ROA

Stig Brænden

Eier og daglig leder Roa
Tlf: 950 51 314
stig@roaauto.no

HØNEFOSS

Type text here

Bjørn Hilsen

 

Selger Hønefoss
Tlf: 958 03 208
bjorn@roaauto.no

ROA

Tron Brænden

Hjelpegutt/pensjonist Roa
Tlf: 915 62 929
tron@roaauto.no

HØNEFOSS

Ketil H. Gruer 

Daglig leder Hønefoss
Tlf: 926 85 476
ketil@roaauto.no

ROA

Knut Thorvaldsen

Selger Roa
Tlf: 930 12 575
kt@roaauto.no

                   ROA

     Håvard Sponbråten

Selger Roa
Tlf: 909 03 160
havard@roaauto.no

ROA

VERKSTED

Roa Auto og Brænden Motor har topp moderne verksted med fagutdannede mekanikere, kundemottakere og klargjørere. I listen under finner dere våre ansatte på Roa og Hønefoss.

ANSATTE

KONTAKT OSS 

f