Om oss

Roa Auto AS ble etablert i 1982 og holder hus i moderne lokaler sentralt på Hadeland. Vårt bilanlegg består av et moderne og velutstyrt verksted og en lys og trivelig salgsavdeling for nye og brukte biler. Etter mer enn 25 år i markedet, har vi opparbeidet stor tillit, både på Hadeland og de nærliggende regioner. Vi er fleksible og tilgjengelige med avdelingen på Hønefoss også, under navnet Brænden Motor.


Bredt utvalg - God service - Nærhet til kundene - Lang erfaring

Stig er 3. generasjon Brænden i bilbransjen, da hans farfar Simen solgte sin første nye Opel i 1937. Stigs far Tron fortsatte i hans fotspor fra 1966, da Brænden Auto (Opel) ble startet av Stigs farfar Simen og onkel Jon. Veien videre for far Tron var oppstart i Hønefoss med Opel fra 1978 med 2 av Stigs onkler Jon og Tor. Siden startet far Tron her på Roa fra 1982, først som Mazda-forhandler, senere også som Hyundai-forhandler.

Bilkjøp handler om et tillitsforhold mellom kjøper og selger. Ikke bare tryggheten ved at du får et godt produkt, men at du i tillegg er sikret tett oppfølging og god kundebehandling også etter kjøpet.

Med Stig Brænden som nye eier fra 1. januar 2006, har Roa Auto gjort nødvendige endringer for muligheten til økt aktivitet. Det er alltid like hyggelig å komme til Roa. Idag er 2. generasjoner Brænden samlet i samme bedrift.
Velkommen innom til en hyggelig bilprat!

Brænden Motor ble etablert 5. desember 2008 og holder hus i bilgata på Eikli Hønefoss. Vi tilbyr Mazda og Hyundai samt brukte biler. Trenger du hjelp med service, reperasjon eller deler ordner vi dette også. Ta kontakt med oss!

God kundeservice har blitt vårt varemerke

Din Mazda og Hyundai forhandler på Hadeland og Ringerike. Kommer du til oss, vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med at du får akkurat den bilen du har behov for.
Vi er i dag 18 engasjerte og velutdannede medarbeidere i bedriften som bidrar aktivt til at du skal trives hos oss og med de bilmerkene vi selger.

Et problemfritt bilhold

Navnene Mazda og Hyundai er i seg selv en garanti på at du gjør et trygt valg når du skal handle bil. Begge er verdensledende både innen teknikk, design og komfort, og har et produktspekter som utfyller hverandre. Det gjør at du som kunde har store sjanser for å finne bilen hos oss, uansett om du sverger til en lekker og sporty utgave, en økonomisk og romslig familiebil eller en praktisk varebil. I tillegg dyrker vi god service og personlig og nære relasjonene til våre kunder, vi tilbyr gode garantiordninger og finansieringstilbud og har en stab som alltid strekker seg langt for at du som kunde skal bli fornøyd. I sum gir det deg en god opplevelse og et problemfritt bilhold!

Bildet over: Stig til venstre og faren Tron til høyre er to generasjoner Brænden som fører biltradisjonene videre etter farfar og far Simen.